Pers en TO

Noord-Frankrijk is het meest dichtbije Frankrijk en is de optimale mix van het verrukkelijke Franse leven met een verrassende Vlaamse achtergrond. Het is het ideale gebied voor een lang of kort weekendje weg. Hier kun je er eens helemaal uit zijn, je onderdompelen in een andere cultuur en tegelijkertijd niet al te ver van huis zijn. Verrukkelijk Frans en verrassend dichtbij! Dat geldt natuurlijk ook voor journalisten en touroperators.

Journalisten

Indien u graag een persreis naar Noord-Frankrijk zou willen maken, dan kunnen wij u begeleiden met het maken van een programma. Verder kunnen we waar nodig een reservering voor u maken. Ook financieel kunnen wij u bijstaan bij uw persreis. Wij verzorgen zowel individuele als georganiseerde groepsreizen.

Foto's 

Toerisme Noord-Frankrijk beschikt over rechtenvrije foto’s enkel beschikbaar voor de media. Neem contact met ons op voor uw foto aanvragen.

Touroperators

Bent u een touroperator en op zoek naar nieuwe contacten, circuits of andere zaken? Neem gerust contact met ons op.

Contact 

Voor al uw vragen op het gebied van pers en touroperators neemt u gerust contact op met Jeroen Stam, verantwoordelijk voor de Promotie en Communicatie op de Nederlandstalige markt. Hij is Nederlandstalig.