Kunstbraderie

kunstbraderie roubaix

braderie mode roubaix

De kunstbraderie van Roubaix vindt plaats op 8 en 9 december van 19 tot 19 uur. Het heeft eigenlijk niets te maken met een braderie maar het is een performance die 24 uur duurt. 200 internationale kunstenaars (designers, schilders, grafische vormgevers en mode-stylsisten) krijgen een etmaal de tijd om van kringloopmateriaal een kunstwerk te maken. Ze sluiten zich op in een gigantisch atelier en worden nauwlettend gevolgd door de duizenden bezoekers.

De kunstwerken worden aan het eind geveild. De prijzen variëren van 1 tot 300 euro.

________________________

Modemarkt

Van 7 tot 9 december 2012

100 mode en accesoire designers vanuit heel Frankrijk komen 1x per jaar bijeen voor de Modemarkt van Roubaix. Het is hiermee Frankrijks grootste beurs van designers geopend voor het publiek. Maak kennis met jong aanstormend talent die mode een nieuwe draai weten te geven. Je kijkt je ogen uit.

________________________

ModemarktKunstnacht

5 december van 19 tot 23 uur

Une nuit dédiée à l'art et à la création ....Parce qu'à Roubaix, l'art se vit aussi by night !
A la nuit tombée, les musées, galeries d'art, ateliers d'artistes, librairies, restaurants ouvrent leurs portes et au total ce sont plus de 30 lieux qui accueillent partout dans la ville expositions, animations, performances et installations artistiques.
Peinture, sculpture, dessin, céramique, photo, vidéo, danse, musique, BD...il y en a pour tous les goûts !

Waar?
La Condition Publique in Roubaix
8-9 december 2012 van 19 tot 19 uur
14, Place Général Faidherbe
59100 Roubaix